UA EN

Світи в Україні — сайт письменників Ірини та Нейта Щербань. Worlds.in.ua. Ми дуже довго думали, яку ж назву дати нашому сайту? Адже «Відьомський Монастир» — перша, однак не єдина книга, яку ми плануємо випускати. Усі наші твори пов’язані із Україною, її минулим, теперішнім або ж навіть майбутнім! Кожен окремий світ, що літерами з’являється на екрані, має стовідсоткову українську ДНК, і не важливо, це фентезі, побутовий роман, містика, трилер чи наукова фантастика. Тут ми презентуватимемо наших героїв, цікаві місця України, одяг, їжу, традиції, звичаї та все, що ви як читачі зустрінете у наших книгах. 

Окрім цього ми маємо розділ «Благодійність». Він запрацює, як тільки ми відкриємо передзамовлення книги. Там ми звітуватимемо про відсоток від прибутку, який віддаватимемо на потреби українців, що постраждали від війни, та на допомогу нашим мужнім воїнам, що боронять Україну щодня і щоночі. 

Наш сайт наразі двомовний (українська — для українців, англійська — для іноземних читачів), тому якщо у вас є друзі іноземці, рекомендуйте їм нас як віконце в українські світи!

Слава Україні!

Сайт, творчість, плани

Блог

Майданчик для правди про Україну

Відьомському монастирю 4 роки, але він, як вередливе дитя, вирішив показати себе світу в "найліпший" час: народження його сталося під волання сирен, гради, гуркіт уламків чогось рідного дому, серед крику матерів і їх передчасного сивого волосся.

Сталося, мабуть, як мало статися...

Читати далі>

Книга в електронному форматі

Чому наша книга буде в електронному форматі?

Останнім часом ми спостерігаємо, що дедалі більше людей читають книги з електронних носіїв (електронних книжок, планшетів, смартфонів). Це зручно і не займає купу місця. Тому «Відьомський Монастир» побачить світ в електронному форматі...

Читати далі>

Сайт, творчість, плани

Світи в Україні — сайт письменників Ірини та Нейта Щербань. Worlds.in.ua. Ми дуже довго думали, яку ж назву дати нашому сайту? Адже «Відьомський Монастир» — перша, однак не єдина книга, яку ми плануємо випускати. Усі наші твори пов’язані із Україною, її минулим, теперішнім або ж навіть майбутнім! Кожен окремий світ, що літерами з’являється на екрані, має стовідсоткову українську ДНК, і не важливо, це фентезі, побутовий роман, містика, трилер чи наукова фантастика...

Читати далі>